Slider 1

De Pole-Position Ateliers

HARELBEKE - BAVARIA MOTORS

Het atelier in Harelbeke en de samenwerking met Bavaria Motors is dé doorstart geweest van de Pole-Position behandelingen.

In Harelbeke hebben we alles in huis om uw nieuwe of recente wagen te beschermen of terug als nieuw te krijgen. Polijsten, coatings, waxen, wassen, lederherstel... of gewoon de aankoop van uw favoriete onderhoudsproduct. Ook voor de Gyeon Coating op uw auto kan je in Harelbeke terecht!

Dankzij ons eerste atelier kunnen we heel kort op de bal spelen voor de behandeling of coating op uw gloednieuwe wagen!

BAVARIA MOTORS

Kortrijksesteenweg 306, 8530 Harelbeke.

T 056/20.68.88

LAUWE - RSC AUTOMOBILE

Om onze steeds groeiende oldtimerbestand optimaal te dienen werd een samenwerking met RSC Automobile uit Lauwe aangegaan. De inrichting van een complete detailzone met afzuiging, verlichting, verluchting, bruggen,... zorgt er voor dat alle klassiekers echt verwend kunnen worden!

In dit nieuwe Atelier werd ook alle uitrusting voorzien voor de installatie van de gekende XPEL steenslagfilm. Een perfect stofvrije ruimte is hiervoor echt essentieel!

Dankzij ons 2de atelier kunnen we opnieuw grenzen verleggen en veel verder gaan dankzij in-house carrosserie werk of onderhoud en herstel voor oldtimers!

RSC Automobile

Oude Aalbekestraat 2, 8930 Lauwe.

T 056/20.68.88