Slider

Gyeon

GYEON Q2 PRIME

Gyeon Q2 Prime is een extreem waterafstotende en duurzame SiO2 coating voor iedere lak. Dankzij de modernste formule is het gebruiksgemak bovendien ongeëvenaard!

Gyeon Q2 Prime is een geavanceerde quartz coating die in één stap de lak langdurig beschermt en extra glans toevoegt. Q2 Prime maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een laag polymeren op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft op het koetswerk.

In tegenstelling tot andere nanotechnologiën bevat Gyeon Q2 Prime geen alcohol waardoor het niet snel zal oplossen, hierdoor is de applicatie heel eenvoudig. Bovendien bevat Q2 Prime iets meer dan 50% SiO2 polymeren, wat een stuk hoger is dan vele tegenhangers. Het resultaat is dat door elke extra laag de lak minder krasgevoelig is!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotendwordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller. Hiernaast biedt Gyeon Q2 Prime optimale bescherming tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling,...

Q2 Prime biedt tot 12 maand lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeinvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.

GYEON Q2 MOHS

Gyeon producten

Gyeon Q2 Mohs is de top van de quartz coatings die in één stap de lak tot 18 maand beschermt en extra glans toevoegt. Iedere laag voegt 0.2micron toe aan de lakdikte waardoor de krasbestendigheid sterk vooruit gaat!

Gyeon Q2 Mohs is de top van de quartz coatings die in één stap de lak langdurig beschermt en extra glans toevoegt. Q2 Mohs maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een hybride film op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde SiO2 laag over blijft op het koetswerk.

In tegenstelling tot andere nanotechnologiën zal Gyeon Q2 Mohs zwaarder worden bij het uitharden waardoor de integriteit versterkt wordt. Het resultaat is dat iedere laag 0.2micron toevoegt aan de lakdikte en de krasbestendigheid dus verhoogd wordt! Iedere laag betekent een stijging van 2H op de Mohs-schaal. Het resultaat is dat door elke extra laag de lak minder krasgevoelig is!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotendwordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller. Hiernaast biedt Gyeon Q2 Mohs optimale bescherming tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling,...

Q2 Mohs biedt tot 18 maand lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeinvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.