Slider

GYEON Coating

Bij Pole-Position zijn we 'certified detailer' van GYEON. We hebben meerdere technische opleidingen achter de rug om de nodige know-how te hebben over coatings. Dankzij het GYEON Certified Detailer statuut blijven we ook continu op de hoogte van de nieuwste evoluties op de markt!

We zijn het center voor West-Vlaanderen waar u terecht kan voor een uitgebreide ondersteuning met de nieuwste nieuwste systemen op de markt. De complexe quartz lagen vormen de perfecte bescherming voor dagdagelijks gebruik.

 

GYEON Q2 DURAFLEX - SPECTACULAIRE & DUURZAME BESCHERMING

Gyeon coating detailer

Gyeon Q2 Duraflex is de onbetwiste leider van de quartz coatings, incl 5 jaar garantie! Een professioneel coatingsysteem dat enkel verkrijgbaar is voor Gyeon Certified Detailers!

De coating beschermt in één stap de lak langdurig en voegt extra glans toe. Duraflex maakt gebruik van de laatste silicon technologie (Si) die een hybride film op het oppervlak achterlaat, deze reageren snel waardoor een volledig gecrystaliseerde keramische laag over blijft op het koetswerk.

Het resultaat is dat de laag coating dikte toevoegt aan de lak en de krasbestendigheid dus verhoogd wordt! Het resultaat is dat de lak minder krasgevoelig is!

Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Hierdoor verloopt de wekelijkse wasbeurt makkelijker en sneller. Hiernaast biedt Gyeon Q2 Duraflex optimale bescherming tegen vogeluitwerpselen, vliegen, zout, UV-straling,...

Q2 Duraflex biedt tot 5 jaar of 50.000km lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als onbeinvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.