Vragen? info@pole-position.be of 056/20.68.88

 

XPEL STEENSLAG FOLIE

XPEL Ultimate Folie Aston Martin

XPEL ULTIMATE steenslag bescherming is een vrijwel onzichtbare film die de lak van uw auto beschermt tegen …

Meer info...

CARCOVERS

Carcover Autohoes

Een elegante binnenhoes op maat, een universele binnenhoes of de nieuwe "Future" maathoes, speciaal voor …

Meer info...

EXTERIEUR DETAILS

Lak Polijsten

Pole Position biedt uitgebreid polijstwerk en de meest duurzame bescherming voor de lak van nieuwe auto's of oldtimers …

Meer info...

INTERIEUR DETAILS

Interieur dieptereiniging

Dieptereiniging van textiel; Leder reinigen, voeden, kleuren en herstellen.. Wij hebben de oplossing voor het auto interieur.

HOE GAAN WE TE WERK?

 

CADEAUBON

POLE POSITION CADEAUBON

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de Pole-Position cadeaubon zeker een goed idee! Voor producten of een behandeling. Beschikbaar ter plaatse.

Meer info...

FOTOGALERIJ

Detail behandeling en fotos

Bekijk enkele wagens die de revue passeerden in het Pole-Position atelier. Van de mooiste klassiekers tot exclusieve supercars. Enjoy!

Bekijk de galerij


 

POLE POSITION CAR DETAILING FACEBOOK

Pole-Position is een jonge zaak die uit niets meer dan de passie voor glanzende droomwagens is ontstaan. Na 8 prachtige jaren hebben we een essentiële plaats in de Belgische ‘detailing’-wereld ingenomen. Door keer op keer te evalueren, te evolueren en te investeren streven we er steeds opnieuw naar om die eerste plaats – de ‘Pole-Position’ – in onze sector te behouden.

Hoewel een wagen echt een kunstwerk kan zijn, hangen ze niet veilig op in een museum. Supercars met hyper exclusieve materialen, de meest delicate oldtimerlak en leder, het plaatsen van steenslagfolie op een gloednieuwe (sport-)wagen,… Bij Pole-Position hebben we de nodige kennis en ervaring aan boord om elk deel met uiterste zorg en passie aan te pakken.

De wagen is onderhevig aan verschillende agressieve invloeden zoals zout, zure regen, industriële verontreiniging,… Elk oppervlak wordt manueel of machinaal in combinatie met de beste producten aangepakt. Zo behoudt de wagen steeds zijn gloednieuwe glans of bewaren we de knappe patina van uw oldtimer voor de toekomst.

We polijsten lak tot een diepe hoogglans, verzorgen leder om terug zijn natuurlijke souplesse te bekomen, plaatsen een zelfherstellende film tegen steenslag, geven de oldtimer een grondige chassisreiniging voor zijn stalling… Pole-Position is uw partner in glanzende perfectie!