XPEL FOLIES

XPEL FOLIES

XPEL ULTIMATE lakbeschermingsfolie is een vrijwel onzichtbare urethaan folie die de lak van uw auto beschermt tegen …

lees meer

AUTOHOEZEN

AUTOHOEZEN

Een elegante binnenhoes op maat, een universele binnenhoes of de nieuwe "Future" maathoes, speciaal voor …

lees meer

PACKS EXTERIEUR

PACKS EXTERIEUR

Pole Position biedt de beste langdurige bescherming voor het exterieur en interieur van uw nieuwe auto's en/of oldtimers …

lees meer

INTERIEUR

INTERIEUR

Wenst u een interieurbehandeling, dan maken wij graag een offerte op maat.


lees meer

HOE GAAN WE TE WERK?

 

CADEAUBON

CADEAUBON

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de Pole-Position cadeaubon zeker een goed idee! Beschikbaar bij ons ter plaatse.

meer info

BEELDENGALERIJ

BEELDENGALERIJ

Bekijk hier enkele van de wagens die al de revue passeerden bij Pole-Position. Van de mooiste klassiekers tot de meest exclusieve supercars.

bekijk de galerij


 

Als gepassionneerd autoliefhebber studeerde ik in 2008 af als bachelor in bedrijfsmanagement. Toen reeds gebruikte ik mijn vrije tijd voor het oppoetsen en opblinken van auto's. Door de jaren heen heb ik mij vervolmaakt in het detailen van exclusieve wagens, waaronder ook oldtimers, vliegtuigen en boten. In 2010 richtte ik Pole-Position op en besliste ik om van deze hobby en passie mijn beroep te maken.

Met de verbluffende resultaten kon ik steeds meer eigenaars van exclusieve wagens en oldtimers overtuigen om hun wagen door mij te laten behandelen.
Pole-Position staat garant voor een exclusieve behandeling op maat en biedt een langdurige bescherming en glans voor het exterieur en interieur van uw wagen en/of oldtimer!

Omdat ik er mij ten volle van bewust ben dat het onderhoud van exclusieve wagens met de grootste zorg moet gebeuren, werk ik hoofdzakelijk manueel en kies ik voor de beste producten die momenteel op de markt te vinden zijn.

Sinds begin 2014 zit Pole-Position Car Detailing in een gloednieuwe locatie te Harelbeke, in de gebouwen van Bavaria Motors, gespecialiseerd in de aan-en verkoop van nieuwe en 2ehandswagens uit het Premium segment.


Pieter-Jan Moerman