logo

Car Detailing

Pole-Position Car Detailing is een gevestigde waarde die uit niets meer dan de passie voor glanzende droomwagens is ontstaan.

Steenslagfolie

Pole-Position maakt gebruik van de beste film die op de markt beschikbaar is. XPEL Ultimate Plus is een zelf herstellende beschermfolie tegen steenslag & krassen waarvoor wij officieel & factory trained installateur voor West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk zijn.

Gyeon coating

Pole-Position is getraind en gecertifieerd Gyeon detailcenter. De complexe ceramische quartz lagen vormen de perfecte bescherming voor dagdagelijks gebruik en dit voor meer dan 5 jaar of 50.000km. Een langdurige diepe glans en zelfreinigend oppervlak zijn het resultaat!

Carcovers

Pole-Position verdeelt op maat gemaakte carcovers in verschillende kleuren. Ze is kenmerkend door de verfijnde manier waarop de contouren van de auto worden weergegeven.

Door de elasticiteit en de fluweelzachte binnenkant biedt deze een optimale bescherming van uw voertuig.

Swissvax

Pole-Position kan als certified Swissvax Centre de perfecte behandeling op maat voor elke classic & concours winner aanbieden. Swissvax is dé producent van hoogwaardige onderhoudsproducten sinds 1930, met gerenommeerd 'made in Switzerland' kwaliteitslabel!