90ea88a156b65319de0d31131809b929d2345086 copy

Car Detailing at
the highest level

Car detailing

Behandelingen

 1. 01
  Moderne wagens

  Alleen een diepgaande voorbereiding garandeert een vlekkeloos én langdurig resultaat. Een volledige decontaminatie van de wagen, zijn lakwerk, het motorcompartiment, velgen en het interieur zijn cruciaal. Een goede bescherming verzegelt dit resultaat op lange termijn.

 2. 02
  Lakcorrectie

  Een perfecte lak is de basis voor een perfecte diepteglans en reflectie. Het licht hoogglans polijsten zorgt voor het maximaliseren van de hoogglans; ook op een nieuwe auto.


  Twee-staps polijsten om een recente lak terug te perfectioneren door het verwijderen van waskrassen en dofheid.


  Meerstaps en meerdaags corrigeren en polijsten om de zwaar mismeesterde lak terug tot leven te brengen. Perfect voor het verwijderen van sporen van de carwash of diepe krassen.


  Onze vakmannen weten wat goed is.

 3. 03
  Ceramic Coatings

  De coating beschermt in één stap de lak langdurig en voegt extra glans toe. Het resultaat van de dikke gladde coating is dat het oppervlak extreem waterafstotend wordt, waardoor regen en waswater parelen en aflopen. Dit extreem parelend effect ziet er niet alleen leuk uit maar helpt ook vuil makkelijker te verwijderen.


  Specifieke ceramics worden gebruikt afhankelijk van het oppervlak. Lakwerk; velgen; plastics; ruiten; steenslagfilm;... hebben allen een andere samenstelling en dus coating.


  Onze topcoating van Gyeon biedt tot 5 jaar of 50.000km lang ongelooflijke bescherming, ook op dagelijks gebruikte wagens. Het is zo goed als niet beïnvloedbaar door sterke chemicaliën en kan alleen verwijderd worden door machinaal polieren.

 1. 04
  Dieptereiniging interieur

  Bij Pole-Position kan je terecht voor de complete reiniging van uw interieur. Perfect om de wagen als nieuw te verkopen of terug een fris interieur te bekomen. Je kijkt tenslotte continu op het interieur, dit opnieuw in perfecte staat krijgen is dus geen overbodige luxe!


  Wenst u een interieurbehandeling, dan maken wij graag een offerte op maat want niet elk interieur is hetzelfde!


  Leder herstellen en kleuren is de oplossing om beginnende schade aan te pakken. Ook voor verregaande schade en problemen bieden we oplossingen zoals het herbekleden van zetels, vervangen van naden, plaatsen van tapijten en zo meer.

 2. 05
  Classic

  dsqfsd

DSC00791

We gebruiken enkel topproducten

Pole Position test al meer dan 15 jaar de nieuwste producten om zo steeds up to date te zijn qua marktevoluties. Wij kiezen hieruit alleen maar het beste voor onze behandeling. Alleen zo kunnen we een perfect resultaat garanderen.

Zo bieden we de beste en meest duurzame bescherming voor het exterieur en interieur van uw nieuwe auto of oldtimer. Lak, metalen, kunststoffen, glas, bekledingen in textiel en/of leder zijn onderhevig aan verschillende agressieve invloeden zoals strooizout, milieu- en industriele verontreiniging, zure regen, vogels, stof, etc. Pole Position behandelt elk onderdeel handmatig en/of machinaal met de nodige zorg en de beste producten.

  4d6b03d4434ae9ea3515866d6d4278122dba9349

  Garantie

  Zoekt u de beste en meest duurzame bescherming van zowel lak, velgen, glas en plastics dan adviseren we een Gyeon Infinite coating. Deze coating blijft gegarandeerd goed gedurende 5 jaar of 50.000km of eindeloos lang bij correct en regelmatig onderhoud!

  Legt u veel kilometers autostrade af of rijdt u op circuit? Of eerder bescherming tegen vandalisme? Kies dan voor een bescherming tegen steenslag met de XPEL Ultimate Plus steenslagfolie.

  Heeft u een oldtimer of wenst u nog verder te gaan dan biedt Pole Position u een behandeling op maat aan.


   1b5790ac04ad3d7d4b838507747ef823d8e315e0

   Hoe verloopt een behandeling?

   Deze wordt opgebouwd uit meerdere modules afhankelijk van de wagen, de klant en hun noden. Zo werken we een behandeling en offerte op maat uit.

   • 01
    basis (vanaf 650€)

    Een zuivere basis is de start van een perfecte afwerking en duurzaam resultaat. Alle onzuiverheden worden verwijderd van op de lak; uit het interieur en meer. Ook een nieuwe wagen wordt aangepakt om lichte imperfecties of af-fabriek wax of vet te verwijderen.

   • 02
    Extra lakcorrecties (vanaf 390€)

    Wanneer het hoogglans-polijsten van de lak niet volstaat moet er dieper worden gepolijst. Een uitgebreide machinale lakcorrectie in verschillende stappen is goed om alle waskrassen en schade uit de lak te verwijderen. Starten doen we met een ruwe polijstpasta in combinatie met snijdende wollen pad; afbouwen van snelheid en schuurkorrel zorgt voor een maximale correctie met ultieme diepte en reflectie als resultaat.

    Deze lakcorrectie is sterk afhankelijk van de schade, de kleur en type lakwerk. Uitvoering wordt bijgevolg steeds per offerte of in regie gedaan.

   • 03
    Ceramic coatings (vanaf 495€)

    Een complete afwerking van de lak in Gyeon Ceramic Coating; goed voor jaren bescherming en vuil- en water- afstotend effect. Dit complete pakket omvat het verzegelen van het volledige exterieur:

    - Gyeon Infinite voor lakwerk

    - Gyeon PPF voor beschermingsfolie

    - Gyeon Trim voor plastics

    - Gyeon Rim voor alle velgen en remklauwen

    - Gyeon View voor alle glaswerk.

   Vragen of een offerte?
   we helpen graag