DSC05393

Dé ultieme beschermlaag voor elke wagen

PAINT PROTECTION FILM

DSC00302

PAINT PROTECTION FILM

ULTIMATE PLUS™ is een van de meest geavanceerde lakbeschermingsfolies op de markt. ULTIMATE PLUS is vrijwel onzichtbaar en biedt bescherming tegen alledaagse beschadigingen zoals slijtplekken, krassen, schilfers en meer.

 • 01
  XPEL ULTIMATE PLUS

  Een vrijwel onzichtbare urethaanfilm. Het beschermt de lak van je auto tegen lelijke beschadigingen en maximaliseert de doorverkoopwaarde. Enkele van de eigenschappen zijn zelf herstellend, vlekbestendigheid en superieure optische helderheid.

 • 02
  XPEL STEALTH

  Eindelijk een lakbeschermingsfilm die speciaal is samengesteld voor het behoud van de bescherming van een vlakke fabrieksafwerking. Of je auto nu mat, magno, bevroren of mat is, met XPEL STEALTH blijft hij er moeiteloos onberispelijk uitzien. Of geef je glanzende lak een geheel nieuwe look!

 • 03
  XPEL ULTIMATE BLACK

  ULTIMATE PLUS BLACK is de volgende generatie hoogwaardige beschermfolie van XPEL. Het biedt een diepe, glanzende zwarte afwerking die zelf kleine swirls herstelt en vlekbestendigheid en superieure optische helderheid biedt.

 • 04
  CARBON PPF

  Onze Carbon PPF biedt een ongeëvenaarde top-coat bescherming en een uiterst unieke esthetiek. Carbon combineert een tijdloze glans met ons opvallende koolstofvezelpatroon en biedt opvallende flair. Perfect voor motorkappen, daken, spoilers en accenten die lakbescherming van wereldklasse nodig hebben met een transparante koolstofvezel twist.

Plotten 2

XPEL DAP software

De samenwerking met alle grote fabrikanten garandeert ons steeds toegang tot de meest recente voertuigen & patronen. Zelfs de meest unieke auto's en special editions zitten in patroon.

Het plotten van patronen

Alles wordt in huis getekend en gesneden; om zo een perfecte bescherming te bekomen. We werken op één manier - onze manier - en dus plaatsen we àltijd met 'wrapped 'edges'. De folie wordt waar mogelijk om de rand van het paneel geplooid: amper zichtbare lijnen; geen 'vuile' rand en minium risico op loskomen.

Stofvrije studio

In ons ruime atelier is er een specifieke afgesloten ruimte voor de montage van de beschermfolie - garant voor een stofvrije plaatsing.


  Vragen of een offerte?
  we helpen graag
  Cbbbee3b175ac7f9445700f9b87f02a413618d11

  Elke behandeling is op maat; iedere offerte gedetailleerd. Specifieke uitrustingspakketten of details beïnvloeden het werk. De uiteindelijke prijs van PPF wordt bepaald door de grootte van het oppervlak en de complexiteit van het paneel.

  Alles verzegelen met onze optionele ceramic coatings is de kers op de taart voor een optimale bescherming; waterafstotend effect en eenvoudig onderhoud.

  XPEL PPF - zelfherstellende beschermingsfolie vanaf:

  • 01
   Front PPF - 1.650€

   - Het wassen van de complete wagen
   - Het kleien en polijsten van de panelen
   - Het uittekenen en plotten van de folie
   - Het plaatsen van PPF op voorkant: Voorbumper; motorkap, voorvleugels & spiegels
   - Controle & afwerking

  • 02
   Custom PPF - 2.450€

   - Het wassen van de complete wagen
   - Het kleien en polijsten van de panelen
   - Het uittekenen en plotten van de folie
   - Het plaatsen van PPF op de geselecteerde gebieden
   - Controle & afwerking

  • 03
   Full PPF - 4.950€

   - Het wassen van de complete wagen
   - Het kleien en polijsten van de panelen
   - Het uittekenen en plotten van de folie
   - Het monteren van PPF op de complete wagen
   - Controle & afwerking

  ONZE STUDIO
  1 A4 A3133

  XPEL Ultimate Plus folie is de meest geavanceerde, zelfherstellende film. Hij is gekend voor zijn ongeëvenaarde glans en hoge bescherming tegen steenlag, krassen of vegen.

  1 A4 A3032
  POLE-POSITION heeft zijn eigen afgesloten XPEL ruimte, speciaal ontworpen voor een stofvrije installatie!