XPEL Ultimate Plus folie is de meest geavanceerde, zelfherstellende film. Hij is gekend voor zijn ongeevenaarde glans en hoge bescherming tegen steenlag, krassen of vegen.


POLE-POSITION heeft een unieke afgesloten ruimte specifiek voor de stofvrije plaatsing van deze film!

XPEL Ultimate Plus folie is de meest geavanceerde, zelfherstellende film die vandaag te krijgen is. Hij is gekend voor zijn ongeevenaarde glans en hoge bescherming tegen impact. XPEL is dé keuze voor de liefhebber; is het nu voor circuit of dagdagelijks gebruik.

 

Het is een vrijwel onzichtbare urethaan laag die uw auto beter dan ooit beschermt tegen: Steenslag; Krassen; Insecten; Zuren; Zout; Olie; Grind; Boomsappen; Vogelpoep; Industriele regen; ...

 

 

Zelfherstellend

Wanneer de folie wordt blootgesteld aan hitte, reageert de toplaag en verdwijnen fijne vegen en krassen vanzelf. Parkeren in de zon of wassen met warm water is voldoende!

 

Resistent

Vuil, vogeluitwerpselen & luchtvervuiling laten geen verkleuring of markering achter in de film, in tegenstelling tot zijn concurrenten.

 

Garantie

'Built to last'. Ultimate Plus wordt door XPEL ondersteund met 10 jaar garantie, want uw wagen moet er altijd perfect blijven uitzien.

 

Glans

De folie is zo goed als onzichtbaar, zonder verschil in glans of reflectie t.o.v. de originele lak. Zo blijft de kwaliteit van uw lak beschermd!

 

Design Acces Program

XPEL is marktleider en koploper; met een eigen software, eigen patronen en eigen kwaliteitscontrole. Zo wordt elk paneel perfect op maat uitgesneden.

 

Duurzaamheid

Ultimate Plus biedt een superieure bescherming tegen de impact van alles wat je wagen te verduren krijgt; op de weg en op circuit.

 

 

 

IMG_9224
_MG_0908
IMG_3010