logo

Diensten

Bij Pole-Position bieden we een totaalpakket voor elke auto aan, van het optimaliseren van glans over onderhoud tot maximale bescherming van nieuw lakwerk. 

Pole Position biedt de beste en meest duurzame bescherming voor het exterieur en interieur van uw nieuwe auto of oldtimer. Lak, metalen, kunststoffen, glas, bekledingen in textiel en/of leder zijn onderhevig aan verschillende agressieve invloeden zoals strooizout, milieu- en industriele verontreiniging, zure regen, vogeluitwerpselen, etensresten, stof, etc. Pole Position behandelt elk onderdeel handmatig en/of machinaal met de nodige zorg en de beste producten. 

 

Door het polijsten van uw wagen verdwijnen ook de meeste oppervlakkige krassen en sporen en krijgt uw wagen zijn mooie glans terug. Bovendien garanderen wij u een langdurige bescherming van zowel exterieur als interieur.

 

Maak hieronder uw keuze:

 

Zoekt u de beste en meest duurzame bescherming van zowel lak, velgen, glas en plastics dan adviseren we een Gyeon coating. 
Legt u veel kilometers autostrade af of rijdt u op circuit? Of eerder bescherming tegen vandalisme? Kies dan voor een bescherming tegen steenslag met de XPEL Ultimate Plus steenslagfolie. 

 

Heeft u een oldtimer of wenst u nog verder te gaan dan biedt Pole Position u een behandeling op maat aan. Aarzel niet om contact op te nemen voor een offerte.

Complete Behandelingen

GYEON Coating

XPEL PPF Folie

Interieur