logo

Complete Behandelingen

Pole Position behandelt elk onderdeel handmatig en/of machinaal met de nodige zorg en de beste producten.

Pole-Position biedt de beste en meest duurzame bescherming voor het exterieur en interieur van uw nieuwe auto of oldtimer. Lak, metalen, kunststof, glas, bekledingen in textiel en/of leder zijn onderhevig aan agressieve invloeden zoals strooizout, milieu- en industriele verontreiniging, zure regen, vogeluitwerpselen, ... Pole-Position behandelt elk onderdeel handmatig en/of machinaal met de nodige zorg en de beste producten. 

 

Door het polijsten van uw wagen verdwijnen ook de krassen en krijgt uw wagen zijn diepe glans terug; met een langdurige bescherming van zowel exterieur als interieur.

 

Zoekt u de beste en meest duurzame bescherming van zowel lak, velgen, glas en plastics dan adviseren we een Gyeon coating. 
Legt u veel kilometers autostrade af of rijdt u veel circuit? Kies dan voor een bescherming tegen steenslag met de XPEL Ultimate folie. 

 

Heeft u een oldtimer of wenst u nog verder te gaan dan biedt Pole Position u een behandeling op maat aan. Aarzel niet om contact op te nemen voor een offerte.

 

 

DSC06525